Heerlijk genieten bij houtkachels uit Margraten

Niets zo sfeervol als  houthaard! Bij Lemmerlijn Sfeer & Warmte uit Margraten weten
we deze klassieker in elk interieur te verwerken. Er zijn drie soorten
houthaarden: inbouwhouthaarden, inzethouthaarden en vrijstaande
houthaarden. Er zijn houthaarden met voor en zijkant laad deurtjes en
vrijstaande houthaarden die kunnen draaien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Waar gaat u voor?

Contact

Inbouwhouthaarden

Sommige producten zijn en blijven klassiekers. Zij doorstaan de tand des tijds en zullen altijd vanuit ontwerp of functionaliteit hun waarde behouden. Diverse modellen zijn beschikbaar met draaideur, convectieventilator, diverse soorten kaders en uitvoeringen. U zag nog nooit zo’n mooi houtvuur!

Meer informatie

Inzethouthaarden

Kiest u voor een inzethouthaard, dan kiest u voor de sfeer van een open haard én voor het rendement van een zuinige kachel. Onze haarden zijn van onverwoestbare topkwaliteit. Ze zijn voorzien van een deur met een groot glasoppervlakte voor een vrij zicht op het vuur, een optionele convectieset en een krachtig ventilatorsysteem. Zo wordt gezorgd voor een nog snellere en meer gelijkmatige verdeling van de warmte. Verschillende maten (probleemloos aansluitend bij de bestaande situatie) en verschillende vermogens zijn mogelijk. Vlak, hoekmodel, panoramisch of met vierzijdig kader; er is altijd een model dat past binnen uw interieur. Zo is er ook een opmerkelijk tunnelmodel, dat u aan twee zijden van het boeiende vlammenspel laat genieten. Plus nog eens twee extra modellen met een meer klassieke, rustieke vormgeving. Keuze te over!

Kom de mogelijkheden bekijken

Vrijstaande houtkachel

Een vrijstaande houthaard als sfeerbepalende blikvanger in uw interieur? Bij Lemmerlijn Sfeer & Warmte in Margraten vindt u een uiterst breed assortiment van zeer hoogwaardige kwaliteit, van tijdloos klassiek tot strak modern. Vlak, rond en zelfs draaibaar! Een uitgebreide collectie, allemaal met een hoog rendement. Alle modellen zijn voorzien van een boven- en achteraansluiting, zodat de haard in iedere situatie optimaal tot zijn recht komt. Een aantal haarden heeft een prachtige spekstenenbekleding voor een langdurige en gelijkmatige warmteafgifte. Een aantal is volledig bekleed met gietijzer. Aan keuze geen gebrek!

Meer informatie

Cv-houtkachels

Door de stijging van de gasprijs is er bij de consument meer vraag naar alternatieve verwarmingsmogelijkheden. Er zijn natuurlijk vele alternatieven, zoals zonnecollectoren en aardwarmte, maar ook de milieuvriendelijke oplossingen zoals de houtkachel en pelletkachel met een cv-aansluiting komen sterk in trek. Natuurlijk heeft dit laatste ook te maken met het feit dat er een steeds omvangrijker assortiment beschikbaar is dat eenvoudig gecombineerd kan worden met bestaande cv-installaties. Een cv-houtkachel kunt u combineren met uw radiatoren of vloerverwarming. Bovendien brengt een dergelijke haard extra comfort, omdat niet alleen de woonkamer, maar veel meer ruimtes tegelijkertijd verwarmd kunnen worden.

Ontdek al onze houthaarden

Partnerlinks:

Vrijstaande houtkachels

Barbas

www.barbas.com

Faber

www.faber.nl

Westfire

www.intervlam.nl
Saeywww.saeyheating.com
Stovaxwww.stovax.nl
Godinwww.intervlam.nl

Vrijstaande houtkachels

Hasewww.hase.eu

Jacobus

www.jacobus.nl

Jotulwww.jotul.com
Scanwww.scan.dk
Invictawww.intervlam.nl


Houtkachels met cv-aansluiting

Inbouwhoutkachels

Houtkachels met speksteen

Inzethoutkachels

Meer weten over houtkachels? Bel 043 - 458 13 10