Elektrische haarden uit Schimmert: gemak én comfort

Voor gemak en kwaliteit kiest u voor elektrische haarden. Slechts een stopcontact is om van een elektrische haard of kachel te kunnen genieten. Bij Lemmerlijn Sfeer & Warmte in Schimmert laten we u graag zien wat een elektrische haard kan toevoegen aan uw interieur.

Contact

Voordelen van elektrische haarden

Wilt u geen hout- of gaskachel plaatsen? Kies dan voor een elektrische haard. Elektrische haarden, ook wel elektrische sfeerhaarden genoemd, hebben een levendig en bedrieglijk echt vlammenspel. De meeste modellen elektrische haarden hebben een verwarmingsfunctie. Als u deze inschakelt, verspreidt de elektrische haard een aangename warmte. Bovendien heeft u geen rookkanaal of schoorsteen nodig. Doe de stekker van de elektrische haard in het stopcontact en geniet van het vlammenspel.

Kom de mogelijkheden bekijken bij Lemmerlijn Sfeer & Warmte

Elektrische haarden: de moderne blikvanger in uw interieur

Geen rook; wel sfeer en warmte. De voordelen van een elektrische haard zijn duidelijk. Een levendig vlammenspel in uw woonkamer zonder de nadelen en het werk van bijvoorbeeld een houthaard. Bij Lemmerlijn Sfeer & Warmte vindt u de mooiste elektrische haarden van de beste merken. Er zijn verschillende mogelijkheden om een elektrische haard in uw interieur te verwerken. In tegenstelling tot een klassieke open haard, heeft een elektrische haard het voordeel van plaatsingsvrijheid. U kunt de haard ophangen, in een hoek plaatsen of hoger plaatsen. Met een natuurstenen schouw gaat een elektrische haard naadloos op in een strak maar sfeervol interieur. Met slechts een druk op de knop geniet u van een vlammenspel en gezellige warmte. Elektrische haarden zijn daarmee een goed en goedkoper alternatief voor gashaarden. U heeft slechts een stopcontact nodig en geen gasleiding. Gaat u dus voor gebruiksgemak en design, overweeg dan een elektrische haard. We laten u graag de mogelijkheden zien in onze showroom in Schimmert en vertellen met plezier meer over ons assortiment elektrische haarden!

Partnerlinks:

Elektrische haarden

Meer weten over elektrische haarden? Bel 06-51636878