Warm en gezellig: gashaarden uit Schimmert

Bij Lemmerlijn Sfeer & Warmte kunt u terecht voor allerlei soorten haarden en kachels. Een populair product is de gashaard. Gashaarden zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Wij onderscheiden drie soorten: inbouwgashaarden, inzetgashaarden en vrijstaande gashaarden.Van

klassiek tot heel trendy, nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom langs in Schimmert!

Contact

Inbouwgashaarden

Lemmerlijn Sfeer & Warmte heeft een brede, bijzondere lijn van zeer hoogwaardige inbouwgashaarden, geschikt voor iedere situatie, passend binnen elk interieur. Wij bieden haarden volledig naar uw wensen: met afstandsbediening en voorzien van een convectieset en/of met een uniek ventilatorsysteem voor optimale benutting van de warmte. Verschillende soorten kaders, branderdecoratie in de vorm van houtstammen of keramische kiezels, een interieur van gele panelen of met steenmotief; u past het volledig aan op uw interieur. Een gashaard is een verrijking van uw interieur. Alle modellen zijn voorzien van een gesloten verbrandingssysteem, allemaal op aardgas of propaan. Alle gashaarden zijn uit te voeren met een convectiepakket voor een snelle en gelijkmatige verdeling van de warmte. Vanzelfsprekend allemaal met optionele afstandsbediening! U stelt uw gashaard volledig samen naar uw persoonlijke voorkeur. Kiest u voor een interieur van lamellen of classic stones of is een volledig vlak binnenwerk meer iets voor u? Maak het af met natuurechte houtstammen, keramische keien of hagelwit marmersplit. We adviseren u graag!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Inzetgashaarden

Wilt u uw open haard of houtinzethaard vervangen door een inzetgashaard? Of bent u aan het (ver)bouwen en overweegt u uw woonomgeving te verrijken met een sfeervol vuur? Een haard past vrijwel altijd, zonder noemenswaardig hak- of breekwerk. Onze haarden bieden duurzame topkwaliteit en zijn, als u wilt, voorzien van afstandsbediening en een ventilator voor een optimale benutting van de warmte. Met vlakke voorzijde, als hoek- of panoramisch model of aan drie zijden open.

 

Een gashaard is een fraaie én functionele blikvanger in uw interieur. Een product van topkwaliteit in alle opzichten. Er zijn modellen met metalen zijpanelen, met volledig gietijzeren bekleding en met prachtige speksteenbekleding. Bijna allemaal met boven- én achteraansluiting, zodat u zelf bepaalt hoe uw rookgasafvoer loopt.

 

Creëer sfeer en warmte met een gashaard

 

Een warm, gezellig en sfeervol huis realiseert u onder meer met een gashaard. Het is dé blikvanger in uw interieur en creëert verder volop sfeer in de woonkamer of keuken. U koopt een gashaard bij Lemmerlijn Sfeer & Warmte in Zuid-Limburg. U heeft de keuze uit diverse gashaarden tegen een aantrekkelijke prijs. Daardoor is er voor ieder budget een passende kachel. Laat u verrassen door het aanbod op de site of neem een kijkje bij Lemmerlijn Sfeer & Warmte in Schimmert. 

Verschillende soorten gashaarden

 

Een gashaard is er in diverse uitvoeringen. Zowel een klassieke als trendy gashaard behoort tot de mogelijkheden. De haarden worden onderverdeeld in drie verschillende soorten: inbouwgashaarden, inzetgashaarden en vrijstaande gashaarden. Elke kachel heeft zijn eigen unieke kenmerken. Een inbouwgashaard bijvoorbeeld past in ieder interieur en een inzetgashaard is een perfecte vervanging van uw open haard. De voorzetgashaard trekt direct de aandacht en kenmerkt zich daarom door een fraai ontwerp. 

 

Waarom u een aankoop doet bij Lemmerlijn Sfeer & Warmte

 

Wilt u een gashaard in uw woning en koopt u deze graag bij een professionele en betrouwbare partij? Dan zit u bij Lemmerlijn Sfeer & Warmte helemaal goed. Uw gashaard stelt u volledig samen conform uw persoonlijke voorkeur. Een advies is altijd mogelijk, net als het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Uw aankoop is prima betaalbaar en wordt daarnaast snel geleverd. 

Meer informatie over gashaarden

Partnerlinks:

Inbouw gaskachels

BellFires

www.bellfires.com

Dru

www.dru.nl

Faberwww.faber.nl

Gazco

www.gazco.nl

  

Vrijstaande gaskachels

Inzet gaskachels

Meer weten over gashaarden? Bel 06-51636878