Warm en gezellig: gashaarden uit Margraten

Bij Lemmerlijn Sfeer & Warmte kunt u terecht voor allerlei soorten haarden en kachels. Een populair product is de gashaard. Gashaarden zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Wij onderscheiden drie soorten: inbouwgashaarden, inzetgashaarden en vrijstaande gashaarden.Van

klassiek tot heel trendy, nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom langs in Margraten!

Contact

Inbouwgashaarden

Lemmerlijn Sfeer & Warmte heeft een brede, bijzondere lijn van zeer hoogwaardige inbouwgashaarden, geschikt voor iedere situatie, passend binnen elk interieur. Wij bieden haarden volledig naar uw wensen: met afstandsbediening en voorzien van een convectieset en/of met een uniek ventilatorsysteem voor optimale benutting van de warmte. Verschillende soorten kaders, branderdecoratie in de vorm van houtstammen of keramische kiezels, een interieur van gele panelen of met steenmotief; u past het volledig aan op uw interieur. Een gashaard is een verrijking van uw interieur. Alle modellen zijn voorzien van een gesloten verbrandingssysteem, allemaal op aardgas of propaan. Alle gashaarden zijn uit te voeren met een convectiepakket voor een snelle en gelijkmatige verdeling van de warmte. Vanzelfsprekend allemaal met optionele afstandsbediening! U stelt uw gashaard volledig samen naar uw persoonlijke voorkeur. Kiest u voor een interieur van lamellen of classic stones of is een volledig vlak binnenwerk meer iets voor u? Maak het af met natuurechte houtstammen, keramische keien of hagelwit marmersplit. We adviseren u graag!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Inzetgashaarden

Wilt u uw open haard of houtinzethaard vervangen door een inzetgashaard? Of bent u aan het (ver)bouwen en overweegt u uw woonomgeving te verrijken met een sfeervol vuur? Een haard past vrijwel altijd, zonder noemenswaardig hak- of breekwerk. Onze haarden bieden duurzame topkwaliteit en zijn, als u wilt, voorzien van afstandsbediening en een ventilator voor een optimale benutting van de warmte. Met vlakke voorzijde, als hoek- of panoramisch model of aan drie zijden open.

Vrijstaande en voorzet gashaarden

Een gashaard is een fraaie én functionele blikvanger in uw interieur. Een product van topkwaliteit in alle opzichten. Er zijn modellen met metalen zijpanelen, met volledig gietijzeren bekleding en met prachtige speksteenbekleding. Bijna allemaal met boven- én achteraansluiting, zodat u zelf bepaalt hoe uw rookgasafvoer loopt.

Meer informatie over gashaarden

Partnerlinks:

Inbouw gaskachels

Vrijstaande gaskachels

Inzet gaskachels

Meer weten over gashaarden? Bel 043 - 458 13 10