Lemmerlijn, expertise in kachels en open haarden in regio Heerlen

De mogelijkheid om uw huis te verwarmen is een eerste levensbehoefte. Warmte is niet alleen nodig om de winterse kou te verdrijven, ook in andere jaargetijden kan de buitentemperatuur met name ‘s avonds en ‘s nachts flink dalen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huis te verwarmen. Wilt u naast warmte ook sfeer in uw woning brengen? Dan zijn de kachels of open haarden van Lemmerlijn de perfecte keuze.

Vakbedrijf voor warmtetechniek in de omgeving van Heerlen
Lemmerlijn levert en installeert al tientallen jaren kachels in Zuid-Limburg. Sinds de jaren 60 van de vorige eeuw hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerde warmtespecialist. Wij hebben al voor vele huishoudens in Heerlen, Maastrichten en omstreken kachels geïnstalleerd. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten haarden en kachels. Als officiële leverancier van de beste kachelmerken werken wij samen met vooraanstaande bedrijven en fabrikanten. Naast uiteenlopende kachel- en haardtypes plaatsen wij schouwen en rookgaskanalen. Een uitstekende service staat bij ons voorop, daarom verrichten wij ook onderhoudswerkzaamheden en andere klussen die tussentijds nodig zijn.

Uitgebreide keuze aan open haarden en kachels
Wilt u uw interieur voorzien van een fraaie haard, is uw cv-kachel aan vervanging toe of bent u eenvoudigweg uitgekeken op het model dat nu al jarenlang uw woonkamer siert? Lemmerlijn Sfeer & Warmte heeft een omvangrijk aanbod aan haarden, inbouwkachels, inzetkachels en vrijstaande modellen. In onze sfeervolle showroom vindt u onder andere open haarden, elektrische haarden, gashaarden, houthaarden, pelletkachels, cv-kachels en houtkachels die aan de cv-installatie kunnen worden gekoppeld. Voorts beschikken wij over een ruim assortiment kachel- en haardaccessoires, waaronder rookschermen en onderhouds- en reinigingsmiddelen voor de kachel.

Vanuit Heerlen bereikt u ons via de N281 of de A79 binnen een half uur. Kom langs bij onze sfeervolle zaak in Margraten of bel vrijblijvend voor informatie.