Lemmerlijn, expertise in kachels en open haarden in regio Heerlen

Warmte is niet alleen nodig om de winterse kou te verdrijven, ook in andere jaargetijden kan de buitentemperatuur met name ‘s avonds en ‘s nachts flink dalen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huis te verwarmen. Wilt u naast warmte ook sfeer in uw woning brengen? Dan nodigt Lemmerlijn u uit om in Margraten onze zaak te bezoeken en onze ruime keuze aan kachels of open haarden te bekijken. 

Vakbedrijf voor warmtetechniek in de omgeving van Heerlen
Lemmerlijn levert en installeert al tientallen jaren kachels in Zuid-Limburg. Sinds de jaren 60 van de vorige eeuw hebben wij ons ontwikkeld tot een deskundig warmtespecialist. Wij plaatsen en installeren onze kachels in regio Sittard, Heerlen, Maastricht en Heuvelland. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten haarden en kachels van gerenommeerde merken. Lemmerlijn werkt aan uw project uitsluitend samen met experts op het gebied van installatie en afwerking. Naast uiteenlopende kachel- en haardtypes plaatsen wij schouwen en rookgaskanalen. Een uitstekende service staat bij ons voorop, daarom verrichten wij ook onderhoudswerkzaamheden en andere klussen die tussentijds nodig zijn.

Uitgebreide keuze aan open haarden en kachels
Lemmerlijn Sfeer & Warmte heeft een uitgebreid aanbod aan haarden, inbouwkachels, inzetkachels en vrijstaande modellen. In onze sfeervolle showroom ziet u open haarden, elektrische haarden, gashaarden, houthaarden, pelletkachels, cv-kachels en houtkachels die aan de cv-installatie kunnen worden gekoppeld. Ook beschikken wij over een ruim assortiment kachel- en haardaccessoires, waaronder rookschermen en onderhouds- en reinigingsmiddelen voor de kachel.

Vanuit Heerlen bereikt u ons via de N281 of de A79 binnen een half uur. Kom langs bij onze sfeervolle zaak in Margraten of bel vrijblijvend voor informatie.